Vegye igénybe segítségünket a német vállalkozás működése során, adótanácsadási területen is, hogy minden lehetőséget kihasználhasson, a német cég adójának optimalizálása érdekében. Előkészítjük, a minél egyszerűbb és gyorsabb döntéshozatalt.

A német cégalapítás magyar állampolgárok számára és több magyar-német vállalkozás kiszolgálása a német cégünk legfőbb profilja. Ennek és a több éves tapasztalatunknak köszönhetően, bátran mondhatjuk, hogy a németországi cégalapítás és német vállalkozás kezelés specialistái vagyunk.

Új német cégalapítás vagy akár meglévő német cég esetén is rendelkezésére bocsátjuk, magyarul és németül egyaránt beszélő könyvelési és adózási szakértőinket, akik mindkét ország pénzügyi rendelkezéseivel naprakészen tisztában vannak.

A német vállalkozás témájára specializálódott, adó- és pénzügyi szakembereinkkel készséggel vállaljuk a német cég kapcsán felmerülő kérdések megválaszolását, a könyveléssel kapcsolatos ügyek intézését. Ahogy a német cégalapítás során sem alkalmazunk külsős megbízottakat, a német vállalkozás kezelése is jól összeszokott kollégáink által zajlik.

AJÁNLATKÉRÉS