A fő profilunk németországi cégalapítás , de kereshet minket akkor is, ha német vállalkozás alkalmazottja szeretne lenni. A munkavállalási engedély beszerzése, bankszámlanyitás, németországi lakcímbejelentés (ami szükséges német cégalapítás esetén), könnyebb a segítségünkkel.

Ha ügyviteli rutinnal nem rendelkezik, a német cégalapítás a hivatalos dokumentumok beszerzése, a hivatalok bejárása, önállóan, nem egyszerű, időigényes feladat, melynél jól jön a németországi cégalapítás terén tapasztalatot szerzett segítség. Esetleg a tulajdonában van egy német cég, de költséget kíván megtakarítani, csökkenteni szeretné az ezzel járó feladatokat, terheket, keressen bennünket. Vállaljuk a német cég hivatalos ügyeinek intézését. A Németországhoz kötődő adminisztratív feladatainak kezelését (pl. posta, telefon, adó- és jogi tanácsadás, könyvelés, bérszámfejtés,) elintézzük. Amennyiben további ismeretekre van szüksége a német cégalapítás előnyeit illetően, német vállalkozásunk budapesti vagy müncheni irodájában, többek között jogi és könyvelési tanácsadással is állunk rendelkezésére, akár a német cégalapítás elindítását megelőzően is.

Legyen szó németországi autó adás-vételről, németországi autóhitel ügyintézésről, bármilyen németországi élet, vagyon, nyugdíj vagy egyéb németországi biztosításról, kollégáink állnak rendelkezésére.

AJÁNLATKÉRÉS